Anders?


Zorg andersom, de naam die wordt geboren, doordat een moeder er woorden aan gaf voor wat we doen. Dan is het idee er en begrijpen we met het team dat dit klopt.

Een andere naam, ander logo, andere website, andere administatie, andere...bla bla bla. Het werd een hele lange to do list om het plaatje kloppend te maken bij wat we doen en willen uitstralen.

En hoe leuk is het, dat dit samen het creatieve team van The Mind Office, Tamara Heck Fotografie en Mondt Adviesgroep gelukt is! Get Real was het uitgangspunt. Bij onszelf blijven en er op vertrouwen, dat met deze experts er moois zou worden gebouwd. Met Tamara in het, voor Vlaardingers bekende park Het Hof tussen de madeliefjes in het gras. Blauwe lucht kado en in de natuur, de beste plek voor foto's van de poppen die elkaar ontmoeten. We reiken elkaar de hand en lopen een stukje mee op elkaars levenspad. Meer rust en minder stress, dat willen we bereiken samen.

The MindOffice maakte zelfs in de naam een beeld bij de omkering. Van logo naar drukwerk naar een prachtige website. Mondt Adviesgroep die er altijd was voor de talloze vragen die er waren over de administratie.

Het hele proces van verandering is dankbaar terugblikken naar wat was en met veel enthousiasme vooruit kijken naar de toekomst.

De to do list loste op met hulp van 3 prachtige Vlaardingse bedrijven. Er staat een kloppend beeld voor Zorg Andersom. Dank jullie wel hiervoor!Ouders over Zorg Andersom