Over ons


Ergens terug in de tijd hoorde ik dat het opvoeden anders zou gaan. Mijn kind kreeg een diagnose. Mijn eerste reactie was de vraag wie mij daar dan bij ging helpen. Daarop bleef het stil en volgde een zoektocht naar antwoorden. Niet alleen antwoorden over wát die diagnose dan inhield, maar vooral hoe dan daar zelf anders mee om te gaan.

En zo werd ergens terug in de tijd een zaadje geplant, wat heeft resulteerd in de missie van Stichting Zorg Andersom. Met een betrokken, enthousiast team kiezen wij voor jeugdhulp vanuit het ouderperspectief.

Stichting Zorg Andersom is een HKZ KO gecertificeerde zorgorganisatie.

Jolanda de Jong
BestuurderMissie 

Stichting Zorg Andersom heeft als missie de omgeving te ondersteunen van kinderen met gedragsproblematiek door samen te werken met ouders, het eigen netwerk van de ouders, professionals en de vrijwilligers om hen heen.

Voor het gezond en veilig opgroeien van kinderen werken wij met de ouders aan het vergroten van hun opvoedvertrouwen, het welzijn van de ouder en de ouderschapsbeleving vanuit een blaamvrij model. Door als mens en hulpverlener naast de ouder te gaan staan leggen wij de basis voor samenwerking met hen.

Ouders over Zorg Andersom