Nieuws in 2022


Er is nieuws te melden bij de start van 2022!

We zijn trots jullie te laten weten dat wij vanaf 1 januari officieel een stichting zijn.
Als Stichting Zorg Andersom worden aan het bestaande team van enthousiaste medewerkers 3 leden van de raad van toezicht toegevoegd. 

Onze mooie stek aan de Olivier van Noortlaan 108 in Vlaardingen zullen wij in de loop van het jaar gaan verlaten. Voor het Ondernemerscentrum Rijnmond waar wij in gevestigd zijn is helaas een nieuwe bestemming gevonden.
Wat onze nieuwe plek gaat worden is nog een verrassing, maar het gezegde 'waar de ene deur dicht gaat, gaat de andere deur open' zullen we positief omarmen. Ook op de volgende locatie zullen wij met dezelfde betrokkenheid ouders en collega's uit het sociaal domein verwelkomen.

Wat blijft is dat wij de samenwerking met ouders aangaan, om meer rust en balans in hun zorgintensieve gezinnen te krijgen. Dat blijven we doen waar kan bij de gezinnen thuis, ook in deze roerige tijden waarin de maatregelen door het coronavirus voor heel wat uitdagingen zorgen in ons werk.

Zo beginnen met nieuws, én we nemen alle opgebouwde ervaringen en certificeringen van de afgelopen jaren van de organisatie Zorg Andersom mee de stichting in.
Vanaf 2022 oud in een nieuwe jas, die nu al heerlijk is en ons allemaal past. 

Voor iedereen de beste wensen in 2022!
Namens het team van Stichting Zorg Andersom
Ouders over Zorg Andersom